top of page

Sat, 25 May

|

Amsterdam

Maderotherapie Kursus Amsterdam Beauty

Once courses 'Beauty' maderotherapie read onze students op in once eigen en exclusieve methodologie, waarbij ze de basis leren van Maderotherapie voor het lichaam in one introduction to all Maderotherapie in het gezicht. Onze techniek, natuurlijk en niet-invasief.

Maderotherapie Kursus Amsterdam Beauty
Maderotherapie Kursus Amsterdam Beauty

Time & Location

25 May 2024, 09:00 – 9:05

Amsterdam, Amsterdam, Netherlands

About the event

Wat houdt once cursus in?

- Onze eigen 'BS'-methode gebaseerd op de 'niet-invasieve' filosofie. Onze methode is gebaseerd op de 'niet-invasieve' filosofie, dat wil zeggen dat we de hulpmiddelen op een niet-invasieve manier gebruiken om schade aan het lichaam te voorkomen. Daarom passen we ons aan de verschillende visuele prikkels aan die het lichaam ons biedt.

- Theoretical training van 2 uur. Het allerbelangrijkste om een ​​geweldige therapist te worden is je opleiding. Daarom wijden we in one ze intensieve course 2 uur uitsluitend aan de theory, ondersteund door een uitgebreide handleiding met alle nodige informatie om de beste Resulten te bieden.

- Body Maderotherapie in initiatie all gezichtsmaderotherapie. You can read the full technical content of lichaamshouttherapie in the introduction to all gezichtshouttherapie, so that you can complete the treatment with your clients.

Tickets

 • Cursusreserving

  Dit ticket is de booking voor de training Maderoterapia Montse Bueno

  €100.00
 • 2nd betaling

  Dit is de tweede betaling om de cursusreservering te voltooien.

  €350.00
 • Volledige cursus

  Selecteer deze optie om voor uw volledige cursus te betalen.

  €450.00
 • Reservering Beauty+Molding

  Total price €800

  €150.00

Total

€0.00

Share this event

bottom of page