top of page

05-25, št

|

Ámsterdam

Maderotherapie Kursus Amsterdam Beauty

Onze cursus 'Beauty' maderotherapie leidt onze studenten op in onze eigen en exclusieve methodologie, waarbij ze de basis leren van Maderotherapie voor het lichaam en een introductie tot Maderotherapie in het gezicht. Onze techniek, natuurlijk en niet-invasief.

Maderotherapie Kursus Amsterdam Beauty
Maderotherapie Kursus Amsterdam Beauty

Laikas ir vieta

2024-05-25 09:00 – 9:05

Ámsterdam, Ámsterdam, Países Bajos

Apie renginį

Wat houdt onze cursus in?

- Onze eigen 'BS'-methode gebaseerd op de 'niet-invasieve' filosofie. Onze methode is gebaseerd op de 'niet-invasieve' filosofie, dat wil zeggen dat we de hulpmiddelen op een niet-invasieve manier gebruiken om schade aan het lichaam te voorkomen. Daarom passen we ons aan de verschillende visuele prikkels aan die het lichaam ons biedt.

- Theoretische training van 2 uur. Het allerbelangrijkste om een ​​geweldige therapeut te worden is je opleiding. Daarom wijden we in onze intensieve cursus 2 uur uitsluitend aan de theorie, ondersteund door een uitgebreide handleiding met alle nodige informatie om de beste resultaten te bieden.

- Body Maderotherapie en initiatie tot gezichtsmaderotherapie. U leert de volledige techniek van lichaamshouttherapie en een introductie tot gezichtshouttherapie, zodat u complete behandelingen aan uw cliënten kunt aanbieden.

Bilietai

 • Cursusreservering

  Dit ticket is de reservering voor de training Maderoterapia Montse Bueno

  100,00 €
 • 2º betaling

  Dit is de tweede betaling om de cursusreservering te voltooien.

  350,00 €
 • Volledige cursus

  Selecteer deze optie om voor uw volledige cursus te betalen.

  450,00 €
 • Reservering Beauty+Molding

  Totale prijs 800€

  150,00 €

Iš viso

0,00 €

Bendrinti šį renginį

bottom of page